Interval | Vellezerit Zena “Si bilbili ne pranvere”!

0
1762

 

INTERVAL MUZIKOR | FOLKLORI YNE!
Muzika popullore shqiptare, folklori yne nje pasuri me vlera artistike .

 Ruzhdi dhe Demir Zena – “Si bilbili ne pranvere”

Video u mundesua nga Eni. K admin i faqes
Ekskluziviteti: 6 janar 2022

____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply