“JOVAN BREGU” (BATUTAT)

0
1895
Jovan Bregu

| Kinematografia Shqiptare ne Dailymotion
Kinematografia Shqiptare, Arti Skenik dhe Sporti

Batutat te “Xhaxhi Vanit” te interpretuar me mjeshtri nga Roland Trebicka ne komedine “Pallati 147”


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply