Kapil e bir kapili, po djali i Hasonit je tina mer ?

0
846

Foto batuta, eshte rubrika argetuese e kesaj faqe.
Batuta te ndryshme nga filmat dhe komedite shqiptare ne vite.

Njera nga batutat e shumta te komedise brilante “Prefekti” eshte edhe kjo qe po e risjellim ne kujtese:
“Kapil e bir kapili, po djali i Hasonit je tina mer ?”
(Robert Ndrenika A.P dhe Leonard Daliu)

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply