Kinostudio “Shqipëria e Re” | “Shenjtërimi i imazheve” (Video nga Vizion +)

0
658

Kinostudio-shenjtërimi imazheve from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

“Kinostudio – Shenjterimi i imazheve” eshte nje dokumentar i prodhuar nga televizioni
Vizion + Albania dhe shfaqur me 25 shkurt 2013 ne “Zone e ndaluar”.

Vizion Plus ka te gjitha te drejtat e autoresise per kete video

_________________________


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply