Kolona zanore e filmit “Ata ishin katër” | 47 vjet qe nga shfaqja!

0
202

Kolona zanore e filmit “Ata ishin kater”
Kompozuar nga Sokol Shupo – 1977.

Ky vit shenon plot 47 vjetorin e shfaqjes se filmit me metrazh te shkurter, “Ata ishin kater”
Muzika e bukur e filmit shoqeruar nga nje foto galeri e gjere dhe aspekte te ndryshme nga ky film.

________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply