Kolona zanore e filmit “Beni ecën vetë” | 49 vjet që nga shfaqja premierë!

0
241

 

Sivjet behen 49 vjet qe nga shfaqja premiere e filmit shume te bukur dhe edukativ “Beni ecen vete”. (1975-2024)

Me rastin e ketij pervjetori mundesojme kolonen zanore te filmit te kompozuar nga maestro Limoz Dizdari (1975), shoqeruar nga nje foto galeri e gjere dhe aspekte nga ky film.

 

 

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply