Kolona zanore e filmit “Dhe vjen një ditë” (sigla hapëse)!

0
1546

Muzike Filmash Shqiptare

Kolona zanore e filmit “Dhe vjen nje dite” (sigla hapese e tij),
kompozim i Thoma Simakut ne vitin 1986.

Video si me poshte:

 

             

__________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2023


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply