Kujt i bie të bëhet partizan!

0
665

Batuta te zgjelluara dhe nga me argetueset do t`i gjeni hera heres ketu ne kete faqe “Kinematografia, Arti Skenik & Sporti”

Kujt i bie të bëhet partizan!
– Mengjese lufte –
Njekohesisht i kujtoni dot emrat e dy femijeve ne kete foto ?

________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply