KUJTESË: Myftar Armiri (1932-1993) | z. Pëllumb Kulla fjalë diamanti, të çmuara dhe mprehëse.

0
492

Regjisori, skenaristi dhe shkrimtari i mirenjohur Pellumb Kulla shprehet keshtu per te ndjerin tashme aktorin e Estrades se Shtetit Myftar Armiri, Taren per te gjithe ata qe e njohen ate.

Duke iu drejtuar te birit z. Enver Armiri :
Enver, djale i dashur i Tares, me vjen mire qe kujdesesh per ate pasuri shpirterore dhe artistike qe la artisti i dashur i skenes dhe ekranit shqiptar, Myftar Armiri.

Per fat te keq koha e gjate dhe largesia e bejne te veshtire kerkimin e gjetjen e ndonje fotoje, por Tarja do mbahet mend per lojen realiste, nentekstet e holla, zelli e tij ne krijimin e figures artistike.

Myftari ishte nje njeri i thjeshte e fort i edukuar. Kjo shpjegon dhe gjurmen e tij te pandjere ne kete fushe ku egoja dhe ambicia ben zhurme dhe cudira disgustose. Kjo shpjegon terheqjen e atit tend.

Mbetet i paharruar!
______________________________
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 18 gusht 2022
© Enver Armiri, djali i artistit Myftar Armiri

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply