Kur zihen dy, fiton i treti!

1
599

Të dy mbajnë veshur fanella të rënda! Më i vjetri ka emër të rëndë gjithashtu dhe është udhëheqësi i Milanit. Më i riu, është shpresa e madhe e Interit dhe lojtari më i shtrenjtë i ekipit. Është me plot kuptimin e fjalës një përplasje gjigandësh. Sido që të jetë, kur zihen dy, fiton i treti dhe, ky i treti…quhet Juventus!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 COMMENT

  1. Po ate po mundohen te bejne, te vene ne jete skenarin tashti qe po i merren kembet “zonjes se vjeter” , me hir ose me pahir ta vendosin te pakten ne “zonen Champions”….. ne mos per titullin kampion! Forca e zakonit!

Leave a Reply