Ky defteri im thotë se ke edhe një rrugë për të bërë!

0
1217

Rubrika : Foto batuta!
Rubrika me argetuese e faqes e cila sjell ne kujtese me anen e fotove batuta te ndryshme nga filmat shqiptar.
Batuta qe kane mbetur gjithnje ne memorien e te gjithe spektatorit te filmit dhe artedashesve shqiptare te nje brezi qe u rrit me filmat e Kinostudios dhe gjeneraten e arte te aktoreve.

Ky defteri im thotë se ke edhe një rrugë për të bërë!
Zija Grapshi

___________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply