Lëre, lëre se do të vriten doçkat…..

0
1290

Rubrika e batutave argetuese qe kjo faqe sjell ne kujtesen e te gjithe fansave dhe ndjekesve te saj

“Lere,lere se do te vriten dockat.
Pastaj mbaj pak zi per Palkon, avokatin e shkrete, ti e kishe dhe ne fis”!
– Pandi Raidhi dhe Antoneta Papapavli –
Nderim dhe respekt per aktoret tane!

 

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply