Loja zbavitëse me foto | Si quhet aktorja ?

0
828

Loja zbavitese me foto
Njera nga rubrikat argetuese per lexuesit, ndjekesit dhe vizitoret e faqes eshte edhe loja me foto ku hera heres caktojme nje foto per te provuar kujtesen nese i njohim mire dhe arrijme t`i identifikojme aktoret tane!

Si quhet aktorja ne kete foto dhe nga cili film eshte shkeputur ajo?

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply