“Meteori” i ekranit të televizionit shqiptar Vjollca Pepa!

0
3747

Vjollca Pepa
Aktore, prezantuese njera nga vajzat e Radiotelevizionit Shqiptar deri mbas viteve 90-te.

E nis karrieren artistike si aktore ne vitin 1981 duke luajtur ne filmin “Ne kufi te dy legjendave” perkrah Matilda Makocit. Me pas interpreton rolin e gruas se Reshit Beut ne filmin “Nje emer midis njerezve” ne vitin 1983 (shiko fotot si me poshte). Keto do te jene dy filmat qe do te interpretoi si aktore.

 
 
 

 Me vone spektatori i ekranit do te mbaje mend vajzen bjonde ne emisionin e TVSH-se “Moti sot dhe neser” por edhe si lexuese e lajmeve.

Kur Vjollca u shfaq me veshjet e hapura, të ngjitura pas trupit, grimin e fortë dhe flokët e gjata bionde me onde të mëdha, e ktheu minutazhin e kursyer të motit në programin më të ndjekur të kohës. Bionde të tilla ekrani nuk kishte parë.

Mbas viteve 90-te ajo prezanton perkrah aktorit te mirenjohur Mirush Kabashit spektaklin e humorit “E shtuna gazmore e nje qyteti”. Me pas nuk u shfaq me …….
______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply