(MINUTA GAZMORE) “PËR NJË DITE I ÇMENDUR”!

0
1585

 

MINUTA GAZMORE | “PËR NJË DITE I ÇMENDUR”!
Telekomedi e shkurter e vitit 1986 (RTSH).
Pjese nga veprimtaria e aktorit te madh te humorit shqiptar, Koco Devole.
Nderim dhe respekt!

_______________
Mundesuar nga Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga v. 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply