Minuta gazmore | “Propozimi i refugjatit”

0
722

 

Minuta gazmore
“Propozimi i refugjatit”
Interpretojne aktoret e humorit shkodran, Zyl Miloti “Artiste e merituar” dhe Sander Ruci “Mjeshter i madh”. Shkeputur nga spektakli i v. 2002 “Sander Ruci – Show”

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply