MINUTA MUZIKORE | ANITA TAKE (1934-2017) ME TE MIRAT!

0
1014

CD – KENGETARE DHE ALBUME
Minuta muzikore me kengetaren e shquar Anita Take ne me te mirat nga repertori i saj ne vite.

C`eshte dashuria?
Fustani i bardhe
Kanapeja
Kolazh kengesh – Mix
Kkujtimet e veteranit
Kujtimet e studentit
Me do apo nuk me do?
Mjekut
Ne mes gushes ke nje pike
Nena
Nje lule
Rrjedh ne kenge e ligjerime
Shkon vasha ne krua
Te shtrejtes sime
Trendafil mos u zemero
Udhet e Atdheut na therrasin
Unaza
Vajza me trendafil ne dore


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply