MINUTA MUZIKORE | TONIN TËRSHANA NË KËNGË TË REPERTORIT!

0
2197

 

MINUTA MUZIKORE | ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT
Tonin Tershana, kolazh kengesh nga repertori i tij.

1 – “Agimet tona” (duet me Lindita Theodhori)
2 – ” Djepi i trimerise” – (duet me Luan Zhegu)
3 – “Kenga e nenes”
4 – “Kenga e poetit”
5 – “Kosovare”
6 – “Kthjelltesi, lumturi”
7 – “Kur me del ne dere”
8 – “Me shoket e mi”
9 – “Mes jush”
10 – “O moj bukuroshe”
11 – “Vajze moj lule moj”
12 – “Vashe dibrane”
13 – “Zambaku i Prizrenit”
14 – “Qeshu voglushi im”
15 – “Lulet e dasmave” (duet me Alida Hisku)
16 – “Vite te zjarrta”
17 – “Te dua o det”
_________________
Ky kolazh u krijua nga Kinematografia Shqiptare – Nentor 2013 me
versionet origjinale te kengeve te transmetuara ne Radio Tirana gjate viteve `80-te, dhe qe u nxorren nga arkiva e radios.
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply