Muzika bën shpirtin të udhëtojë nëpër universin e pafund….

0
348

RUBRIKA E PERSHENDETJEVE DHE E THENIEVE TE ZGJUARA!

Muzika ben shpirtin te udhetoje neper universin e pafund, i jep “krah” mendjes ne nje fluturim me imagjinaten dhe natyrisht jete cdo gjeje tjeter .

Muzika eshte pjese e pandare e jetes sone, ushqim shpirteror qe na shoqeron ngado ne ditet tona.

Pershendetje nga #KinematografiaShqiptare

____________________________
Nje faqe publike per Artin Skenik ne aktivitet qe ne vitin 2013.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply