Muzikë filmash nga kompozimi i Kujtim Laros (1947-2004)

0
1922

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Kujtim Laro (1947-2004)
Muzike filmash nga kompozimi i mjeshtrit te madh Kujtim Laro.
Ne fillim te veres; Liri a vdekje; Lulekuqe mbi mure
Yjet e neteve te gjata; I teti ne bronx; Nentori i dyte etj.

Video u krijua dhe u publikua per here te pare ne faqen Facebook ne maj 2016
_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.