Ne kerkim te nje emri | Aktoret ne filmin “Emblema e dikurshme” (S.1)

0
2131

NE KERKIM TE NJE EMRI !
Episodi 1
Kjo do te jete rubrika investigative e faqes ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te kesaj faqe dhe fansave te saj, nje rubrike ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar, te atyre QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga rastet e shumta te kesaj organike te pandare te filmit shqiptar te Kinostudios.
Indentifikim rreth emrave te ketyre aktoreve “enigmatike”!
Si quhen ?
Cfare dime rreth tyre?
A kane qene aktore , bashkepunetor apo thjesht figurante?


E fillojme me filmin serial televiziv “Emblema e dikurshme”
Si quhen aktoret ne foto si me poshte duke ndjekur numrimin ?

Disa nga fotot si me poshte u identifikuan, per te tjeret identifikimi vazhdon.

FOTO 1 – Petrit Tuna.

FOTO 2 – Katerina Kote

FOTO 3.

FOTO 4 – Merita Xhani.

FOTO 5 – Leonard Poro

FOTO 6.

FOTO 7.

FOTO 8.

FOTO 9 Kujtim Jorgaqi

FOTO 10.

FOTO 11 Minella Kondo _________________
Kinematografia Arti Skenik & Sporti – janar 2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply