Në kërkim të një emri | Aktorët në filmin “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”

0
1591

NE KERKIM TE NJE EMRI
Episodi 2
Rubrika zbavitese investigative ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar edhe ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve dhe fansave te faqes.

Identifikimi i aktoreve qe paten role episodike dhe nuk iu permenden emrat ne asnje nga rastete e shumta te kesaj organike si pjese e pandare e filmit shqiptar.

Nga 6 fotot si me poshte 5 jane identifikuar me sukses, mbetet vetem foto 4 akoma ne loje per identifikim

1 –  Janaq Mici dhe Hysni Zela

2 – Zef Bushati

3 – emri i kamarieres qe sherben ne shtepine e gjeneralit eshte Suzana Zekthii

4 – emri i aktorit, ne kembe perkrah Liza Vorfit (?)

5 – Agim Brojka (perballe gjeneralit)

6 – Zonja me syze qe luan rolin e nje nene eshte Mimika Luca

Kinematografia Shqiptare – 18 janar 2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply