Në kërkim të një emri | Aktorët në filmin “Rrugicat qe kerkonin diell”

0
1392

Në kërkim të një emri
Provoni njohurite tuaja ne identifikimin e disa prej aktorëve ne role dytesore në filmin “Rrugicat qe kerkonin diell”!

Kemi arritur ne Episodin e 3-te te rubrikes se faqes, rubrika zbavitese investigative ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar edhe ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve dhe fansave te faqes.

Identifikimi i aktoreve qe paten role episodike dhe nuk iu permenden emrat ne asnje nga rastete e shumta te kesaj organike si pjese e pandare e filmit shqiptar.

Me poshte jane fotot e 11 aktoreve, gjeni emrat e atyre qe mungojne simbas numrave:
7, 9, 11!!! 

1 – Roland Koca

2 – Qemal Mehmeti

3 – Dhimiter Greku

4 – Met Shehu

5 – Petraq Marjani

6 – Nazif Tale

7 –

8 – Operatori i mirenjohur Ilia Terpini

9 –

10 – Syrjah Mece

11 –


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply