Në kërkim të një emri | Aktorët në filmin “Thirrja”!

0
1367

Kjo eshte njera nga serite e rubrikes se faqes “Ne kerkim te nje emri”
Kesaj radhe sjellim per te identifkuar disa aktore te filmit “Thirrja”!

Provoni njohurite tuaja ne identifikimin e disa prej aktorëve ne role dytesore ose figurante ne kete film te rubrikes sone zbavitese investigative ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar edhe ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve dhe fansave te faqes.

Ne kete film perkrah ketyre aktoreve “te paidentifikuar” ka edhe aktore te tjere te njohur qe nuk iu permenden emrat si: Drande Xhaj, Lec Bushati, Zyl Miloti, Ndreke Prela, Frederik Fistani, Esma Agolli etj.

Me poshte jane fotot e 7 aktoreve ne kete film simbas numrave. Si quhen ato:
1. Marku (?)

2. Saliu (?)

3. Nje aktor figurant te cilin e kemi pare edhe ne disa filma te tjere….. 

4 – Nje kooperativiste (?)

5 – Bardha (?)

6 – Krushkamadhi (?)

______________
Formuloi “Kinematografia Shqiptare” – tetor 2021.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply