Në kërkim të një emri | Aktorët në “Tingujt e luftës”!

0
1828

Rubrika e faqe “Në kërkim të një emri”
Provoni njohurite tuaja ne identifikimin e disa prej aktorëve ne role dytesore në filmin “Tingujt e luftes “!

Kemi arritur ne Episodin e 4-te te rubrikes se faqes, rubrika zbavitese investigative ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar edhe ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve dhe fansave te faqes.

Identifikimi i aktoreve qe paten role episodike dhe nuk iu permenden emrat ne asnje nga rastete e shumta te kesaj organike si pjese e pandare e filmit shqiptar.

Me poshte jane fotot e 7 aktoreve ne kete film. Tashme mungojne vetem tre emra, i gjeni ato simbas numrave 2-4-6 !

1 –  Artan Puto.  Aktori i vogel ka luajtur edhe ne filmin
“Tomka dhe shoket e tij”

2 – Njeri nga nxenesit……

3 – Kristaq Burdhima. Aktori i vogel ne te djathte ka luajtur edhe ne filmin  “Toke e pergjakur”!

4 – Anetare e grupit te ilegaleve 

5 –  Aktori i vogel eshte Adrian Laperi i cili eshte aktivizuar edhe ne filmin “Beni ecen vete”   

6 – Kuestori italian

7 – Zonja qe luan ne piano eshte pianistja e madhe Lola Gjoka (1910-1985).


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply