Në kërkim të një emri | Kush është në foto ?

0
824

Kush është në foto ?
Quitz i radhes ne gjetjen dhe identifikimin e emrave te ndryshem te artisteve shqiptare dhe njekohesisht vjen ne ndihme ne informimin e artedashesve rreth ketyre artisteve te nje kohe kur arti skenik ishte ne nivel.

Si me poshte kemi zgjedhur tre foto te aktorit qe duhet te identifikohet.
Kush eshte ai dhe nga cili film jane shkeputur ato ?

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply