Në kërkim të një emri | Kush është në foto ?

0
773

Momenti i foto lojes “Kush eshte”, njera nga rubrikat argetuese qe ofron kjo faqe per ndjekesit dhe vizitoret e saj. Foto nga aktore, artiste te ndryshem nga skena dhe ekrani.

Me poshte eshte nje aktor i njohur per rolet dytesore. Kush eshte ai ?
E mbani mend emrin dhe disa nga filmat qe interpretoi ?

__________________
Kinematografia Shqiptare 2013 – 2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here