Loja zbavitese me foto | Si quhet aktorja ?

0
575

Tashme sic dihet, kjo faqe ofron per te gjithe ndjekesit e saj edhe rubrika zbavitese sic eshte edhe kjo e titulluar  “Kush eshte ne foto?”, loja me foto per te ngacmuar sado pak ne kujtesen e artedashesve shqiptar ne identifikimin e aktoreve / artisteve te skenes dhe ekranit.

Kesaj radhe kemi shkeputur kete foto.
Si quhet aktorja me veshjen malesore ?
Nga cili film eshte nxjerre kjo foto ?

_________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply