Në kërkim të një emri | Kush është në foto ?

0
665

Nje nga temat e kesaj faqe, ka qene dhe vazhdon te jete “Ne kerkim te nje personazhi”, ose “Kush eshte ne foto?”.

Eshte kjo nje menyre zbavitese per te gjithe te interesuarit dhe ato qe duan te provojne njohurite rreth artisteve tane dhe artit skenik.

Sot kemi zgjedhur kete personazh shume te njohur. Gjeni kush eshte ne kete foto shkeputur ne rinine e tij.

 

 

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply