Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

0
785

Në kërkim të një emri
Eshte rubrika investigative e faqes!

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo do te jete rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit. Indentifikim rreth emrave te ketyre aktoreve “enigmatike”! Si quhen ? Cfare dime rreth tyre?

Ne rastin konkret, jane disa foto shkeputur nga filmi “Toke e pergjakur”, partizania e plagosur qe eshte fshehur tek mulliri i Arifit (K. Roshi). Si quhet ajo?

 
 

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply