Në kujtim të aktorit Tomor Guçe!

0
1799

Tomor Guçe
Ishte aktor i Teatrit Popullor dhe i kinematografise Shqiptare.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ndonese ne role dytesore shfaqi veti te vecanta interpretative. U dallua ne misherimin e karaktereve dhe roleve te cilet iu besuan. Karakteristike e aktorit ishte edhe zeri i tij.
Tomor Guce perpos shfaqjeve ne teater si dhe ne filmat artistike te Kinostudios u aktivizua edhe ne “Teatri ne mikrofon” ku nder te tjera mund te vecojme rolin tek “Doktori pacient”.


Ne skenen e Teatrit Popullor mund te permendim shfaqjet: “Viti 61” / “Arturo Ui” / “Lumi i vdekur” / “Permbytja e madhe” / “Besa e madhe” / “Prefekti” / “Neser eshte vone” / “I harruari” / “Monserrati” / “Shkallet” etj.


Ndersa ne filmat artistike: “Kur hidheshin themelet” TV (1978); “Edhe ne luftuam” TV (1981); “Dritat e qytezes” (1983); “Kur ndahesh nga shoket” (1986) ; “Hetimi vazhdon” (1988).
______________
(C) Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 8 qershor 2021  Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.