Nga na ngjave kështu o i biri i Shemes……..!

0
809

Foto batuta.
Kjo faqe pervec informacionit nga arti skenik para 90-tes, ri-sjell ne kujese edhe batuta argetuese nga filmat shqiptar.

Nga na ngjave kështu o i biri i Shemes, pa të djersur mirë mustaqja dhe ja ke vene gjithë këtë mana përpara…..
– Pandi Raidhi ne triptikun e pare shqiptare “Kur zbardhi nje dite”, episodi “Ura”!

__________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply