Një buqetë të freskët urimi nga faqja jonë…

0
348

RUBRIKA E PERSHENDETJEVE DHE THENIEVE TE ZGJUARA!
Një buqetë të freskët urimi nga faqja jonë…

Njerezve qe rrezatojne pozitivitet, ato qe dine te jene te gezuar dhe nuk shtiren kur buzeqeshin, ato qe kane per te thene gjithmone nje fjale te mire, ata persona me shpirt te madh qe dine te dallojne te miren, bukurine e cdo dite dhe qe gjithnje bejne me te miren tek te tjeret!

”Kinematografia Shqiptare” ju uron, shendet, fat dhe lumturi ne jete!

Faleminderit qe jeni pjese e kesaj faqe!
___________________________________________

© Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply