Foto batuta | Nuk e ha une atë koqe ulliri…!

0
569

Nga rubrika “Foto batuta” kemi shkeputur nje foto nga komedia “Dua nje genjeshtar”
interpretuar me mjeshtri nga aktoret te teatrit te estrades “Bylis” Fier
Merita Gjyriqi dhe Vasil Vaso.

“Nuk e ha une ate koqe ulliri…”

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitn 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply