Ore, tani gjete kohën ti biesh qemanes ti ?

0
873

Batuta te ndryshme te zgjedhura nga filmat shqiptar!
Argetuese, nderkohe qe shume prej tyre perdoren akoma edhe sot mbas shume vitesh.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ore, tani gjete kohën t`i biesh qemanes ti ?
Ilia Shyti dhe Agim Qirjaqi ne filmin “Tela per violine”

_________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.