Petrit Omeri ( – 2023) | Në nderim të veteranit të Kinostudios dhe TVSH-së!

0
517

Petrit Omeri
Administrator, piroteknik i filmave te pare te Kinostudios si dhe fotograf dhe reporter i gazetes “Rinia” dhe ATSH-se pas viteve 90-te.

Punoi si administrator ne filmat e pare te Kinostudios me 1966 tek “Komisari i drites” dhe nje vit me vone, 1967 ne “Ngadhenjim mbi vdekjen” . Me pas emrin e tij e gjejme si piroteknik ne filmat “Lugina e pushkatareve” (1970); “Mallet me blerim mbuluar” (1971) dhe “Mengjese lufte” (1971).

Pas viteve 90-te, punoi dhe u angazhua si fotograf e reporter i gazetes “Rinia”, gjithashtu prane ATSH-se. Eshte vellai i operatorit te mirenjohur Astrit Omeri .

Nderroi jete me 26 gusht 2023
___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u moren nga profili zyrtar i vete z. Petrit Omeri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here