Profil i montazhieres Shazie Kapoli!

0
372

Shazie Kapoli
Montazhiere e filmit te Kinostudios “Shqiperia e Re”

Eshte nje emer i njohur ne montimin e filmave shqiptar, por si gjithmone informacioni per shume artiste te para v. 90-te ashtu si dhe per kete zonje mungon ose eshte i cunguar. Shazie Kapoli ka punuar per nje kohe te gjate ne Kinostudio ne pozicionin e montazhieres. Emrin e saj e kemi pare jo pak here ne titrat e filmave shqiptare te prodhimit te Kinostudios.

Nga filmat artistike qe ka montuar bejne pjese:
“Fushe e blerte, fushe e kuqe” (1984);
“Te paftuarit” (1985),
“Dasem e cuditshme” (1986);
“Fjale pa fund” (1986);
“Bote e padukshme” (1986)
“Vrasje ne gjueti” (1987);
“Shpresa” (1988);
“Tre vete kapercejne malin” (1988);
“Balada e Kurbinit” (1990)
“Nje djale dhe nje vajze” (1990);
“Vdekja e burrit” (1992);
“Nekrologji” (1994)
“Kolonel bunker” (1996);
“Funeral business” (1999);
“Porta Eva” (1999).

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 tetor 2022

Vini re: Kushdo qe disponon dhe deshiron te ndaje ndonje informacion me te detajuar rreth montazhieres Shazie Kapoli, eshte mese i/e mirepritur. Ju lutemi na kontaktoni ne inbox!!! Faleminderit!!!

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply