PROGRAM MUZIKOR | “BUQETË KËNGËSH PËR NËNAT TONA”!

0
769

 

PROGRAM MUZIKOR
Buqete kengesh kushtuar Nenave tona shqiptare.
Kolazh me kenge nga kengetare te ndryshem te v. `80-te
dhe `90-te.

Vace Zela
Sherif Merdani
Anita Take
Parashqevi Simaku
Bashkim Alibali
Pavlina Nika
Mira Konci

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply