Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

0
855

Në kërkim të një emri. Eshte kjo rubrika investigative e faqes!

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Indentifikim rreth emrave te ketyre aktoreve “enigmatike”!
Si quhen ? Cfare dime rreth tyre?

Ne rastin konkret, cfare dime ne rreth aktores qe luan vincieren, tek filmi “Montatorja” ? Si quhet ajo? Eshte ne te vertete aktore apo mbase punetore ne detyre e aktivizuar ne kete film?

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply