Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

0
812

Në kërkim të një emri. Rubrika investigative e faqes!

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Indentifikim rreth emrave te ketyre aktoreve “enigmatike”!
Si quhen ? Cfare dime rreth tyre?

Ne rastin konkret, cfare dime per aktores qe luan rolin e Soses, tek filmi “Rrethimi i vogel” ? Si quhet zonja ne foto?

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here