Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

1
1575

Në kërkim të një emri. Rubrika investigative e faqes!

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Kesaj radhe eshte disi e vecante, ne ate kuptim nese  vajzat binjake mund te quhen aktore. Nga filmi “Zonja nga qyteti” kemi shkeputur disa foto te dy binjakeve, cupat e brigadierit, Saliut (Stavri Shkurtit) .

Si quhen ato?  Ne rastin konkret, cfare dime per keto vajza binjake, “Zana” dhe “Vera” ? A ishin ato aktore apo thjesht u aktivizuan ne kete film si te tilla?

       
       


Postimi i dates 30 prill 2022 ne Facebook.
Shenim: Nga komentuesit u mesuan emrat e tyre Ludmilla dhe Veronika, ndofta me origjine nga Polonia (vazjzat e ambasadorit polak ), dhe qe kane jetuar ne Tirane ne rrugen e Durresit.

_________________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

1 COMMENT

  1. Jo jo ket jane shqp, njera quhet vera rusi dhe punonne ministri te ekonise tjjteera eshte zana dhe jeton ne greqi, jane emrat e tyre, E di se une am punaur me veren, dhe e kam takuar zanen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here