Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

1
1048

Keshtu quhet rubrika investigative e kesaj faqe “Ne kerkim te nje emri”

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Kesaj radhe eshte disi e vecante, ne ate kuptim nese  aktori i vogel ne ate kohe “Tomi” mund te konsiderohet aktor i cili se bashku me femijet e tjere spikaten ne interpretimin e roleve te vogelusheve ne filmin e bukur te Kinostudios “Mengjese lufte”.

Cili eshte emri i vertete i tij ?

Reagimet e fansave ne Facebook

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 COMMENT

Leave a Reply