Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

0
534

Keshtu quhet rubrika investigative e kesaj faqe “Ne kerkim te nje emri”

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Kesaj radhe kemi sjellur foton e nje aktori te konfirmuar por pa arritur dot ta identifikojme me saktesi 100% . Aktori ne fjale eshte pare ne interpretimin e disa filmave te kinostudios si : Gezhoja e vjeter, Plaku dhe hasmi; Bregu i ashper; ose ne telekomedine “Mirela”, apo ne dramen “Vizita e dames plake”.

Cili eshte emri i vertete i aktorit ?

 

Reagimet e fansave ne Facebook

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply