(FOTOBATUTA) Sali efendi, te paçim sa malet dhe na rrofsh perjete….

0
1590

…sepse edhe qetesine na e ruan edhe shtepite na i shpeton nga zjarri, edhe bagetite po na i shton e na i shumone. Edhe femijet qeshin e kendojne kur vjen zoterote. Po ato qe thua per fshatin nuk jane fare te verteta. Ne nuk kemi pare e as kemi degjuar ndonje nga ato qe thoni i kuq apo komuniste ashtu sic i thua zoterote. Pa shiko se mos te kane genjyer Sali efendi dhe na merr ne qafe kot se koti fshatin….    


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply