SKI ALPIN | KUPA E BOTËS 2020-2021!

0
518

Garmisch-Partenkirchen, Gjermani: 30 janar 2021
Gara e 21-te e radhes per kupen e botes ne kete edicion.
Eshte Slallomi Gjigand per femra qe ka per fituese zvicerjanen Lara Gut-Behrami e ndjekur nga norvegjezja Kajsa Wickhoff-Lie dhe kanadezja Marie-Michelle Gagnon.

Klasifikimi i pergjithshem deri tani eshte ky:
1. Petra Vilhova (Sllovaki)      909 pike
2. Lura Gut-Behrami (Zvicer)  847 
3. Michelle Gisin (Zvicer)        783 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply