Tamam katërdhet e paska!

0
1571

Batuta nga me argetueset dhe me te zgjedhurat nga filmat shqiptar.

Nje nder filmat perle te Kinostudios “Shqiperia e re” eshte  “Cifti i lumtur”, plot batuta aq sa e ke te veshtire te zgjedhesh.

“Tamam katerdhet e paska” – Bep Shiroka “fanatiku” ne rolin e protagonistit te filmit

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply