TEATRI NË EKRAN – GËRSHETI I LUFTRAVE (SHOTE GALICA)

0
294

 

TEATRI “GERSHETI I LUFTRAVE”
(SHOTE GALICA)
Drame nga Avni Mula – A.P
Skenografia dhe kostumet: Fatos Mati
Regjisor: Kadri Pirro

Interpretojne aktoret e Teatrit “Aleksander Moisiu – Durres
Liri Lushi……Shota
Vangjel Heba (A.M)…….Azem Galica
Spiro Urumi……
Lutfi Hoxha…….
Teodor Rupi…………
Vera Urumi (A.M)…………….
Mirush Kabashi…………..
Ali Bega……..
Sulejman Kokomani……..
Hysen Bashhysa………..
Violeta Deda………
Marta Burda…………

________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply