TEATRI NE EKRAN | “NJERIU QE HUMBI EMRIN”!

0
311
SHIKOJE VIDEON E PLOTE TEK LINKU PRANE
https://www.patreon.com/posts/teatri-ne-ekran-97447168utm
_medium=clipboard_copy&utm
_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_
content=join_link

Komedia: Njeriu qe humbi emrin” nga Dimitriu Solomon. Shqiperoi: Dionis Bubani

Interpreton Turpa e Teatrit Profesionist “Bylis” – Fier
Regjia: Roland Carka
Piktor: Gezim Hajdini
Muzika: Xhemal Kelmendi
Skenograf: Pano Kondo
Grimi: Zhaneta Petushi

INTERPRETOJNE: Muhamet Sherri………Bajram Dosti……..Mina Koxhaku……Dervish Biba…….Dhimiter Jano……Agim Agolli…..Aurela Hyseni………..Hajrie Rondo………Astrit Hasani……..Zana Prifti……..

Teatri “Bylis” dhe TVSH – RadioTelevizioni Publik Shqiptar

SHIKOJE VIDEON E PLOTE TEK LINKU PRANE:

https://www.patreon.com/posts/teatri-ne-ekran-97447168utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm
_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply