Teatri ne Ekran | “Njeriu që pa vdekjen me sy”!

0
777

 

TEATRI NE EKRAN
“Njeriu qe pa vdekjen me sy”

TEATRI POPULLOR
Instituti i Larte i Arteve
Dega e regjizures

Nje komedi nga Viktor Eftimiu
Pedagoge regjisor : Piro Mani dhe Vangjush Furrxhi

As. regjisor : Ilir Fatkoja
Skenografia: Agim Bido
Kostumet : Napolon Sava

Interpretet
Zef Mosi…..Aleksander Filimon
Diana Gjiknuri……Zonja Raluka
Eli Bici….Zonjusha Alesi
Dhimiter Gjoka…..Xhorxh
Lefter Simoni….Zoti Leon
Spiro Duni

Radiotelevizioni Shqiptar
Regjia televizive: Mevlan Shanaj

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here