Teatri në Ekran | “Pas vdekjes”!

0
1584

_____________________

TEATRI NE EKRAN
“Pas vdekjes”
Komedi e shkruar nga Andon Z. Cajupi.

Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor
Anil Frasheri; Roland Trebicka; Fadil Kujovska dhe Jetmira Lubonja
Regjia: Fatos Haxhiraj
Skenografia: Agim Zajmi
Muzika: Ardit Gjebrea

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply